Mega Image Timișoara, o experiență care să te inspire

M-am trezit devreme încă înainte să-mi sune ceasul. Deși mai erau mai bine de 4 ore până la eveniement, am început să mă gătesc. Mi-am făcut unghiile, apoi am început machiajul și la final mi-am aranjat părul. Urma deschiderea magazinului dedicat inimii casei mele. Am ales o ținută ușor retro, dar în care m-am simțit ca o veritabilă lady la cumpărături.

Pe Bulevardul 16 Decembrie 1989 la numărul 71 s-a deschis primul Mega Image din Timișoara. Recunosc că am așteptat deschiderea acestui magazin. Nu a fost vizită în capitală fără o sesiune mai scurtă sau mai lungă de cumpărătur într-un Mega Image. Deși nu este cel mai mare din țară, supermarketul din urbe are 900 de metri pătrați și 7 case de marcat toate funcționale. Nu vreau să dau numele concurenței nemțești unde stai de ți se acrește la casă, dar aici lucrurile sunt pe repede înainte.

Mega Image s-a deschis ieri în Timișoara

Mega Image aduce inspirația în materie de cumpărturi pentru prima dată în Timișoara. Îmi place întegul concept pentru că oferă o adevărată experiență. De la felul în care este amenajat, produsele care sunt într-o perfectă ordine și amabilitatea angajaților, salut cu zâmbetul pe buze noul supermarket din Timișoara.

Două aspecte super importante (cel puțin din punctul meu de vedere) de menționat sunt consultanța oferită în magazin de către Red Team și colțul dedicat produselor alimentare și de îngrijire certificate bio sau ecologic.

Red Team este echipa formată din angajații cu tricou roșu. Spre deosebire de restul care poartă tricou verde, aceștia sunt consilier special pregătiți care să te inspire atunci când ai cea mai mare nevoie. Practic aceștia oferă o altfel de experiență în sensul că te consiliază dacă, spre exemplu, ai poftă de paste dar nu știi ce sos să alegi. Poate sună banal, însă pentru cei care gătesc zi de zi acasă, acest ajutor este mai mult decât binevenit.

Cornerul intitulat Equilibrium health&wellness este dedicat celor care își doresc produse bio. Fie că vorbim de alimente, ceaiuri sau produse de îngrijire, Mega Image are o gamă variată pentru toate gusturile.

Un alt lucru pe care l-am remarcat în magazinele Mega Image atât de la București cât și în cel din Timișoara este grija față de ordine. Totul este aranjat parcă la milimetru. Nimic nu este lăsat la întâmplare. Angajații sunt amabili, ca un roi de albinuțe pregătite să-ți sară în ajutor.

Mi-am permis să mă alint și să fac câteva fotografii cu produsele. Mi-a ieșit parțial, căci deschiderea Mega Image a avut lipici la clienți, iar magazinul a fost plin ochi.

Produse proaspete și de sezon

Printre locurile mele favorite din supermarket se află standurile cu legume și fructe. Acestea sunt proaspete și de sezon. În prezentarea despre magazin, ghidul nostru ne-a mărturisit că Mega Image are colaboraări cu producători din România, iar aceste standuri acolo doar în perioada primăvară-toamnă. Cam exact cât ține și recolta.

Bonus, tot aici am găsit fructe de care nu am auzit în viața mea. Sunt exotice, desigur importate și care te duc cu gândul la locuri musai de vizitat. În fotografia de mai sus puteți vedea salak sau fructul șarpelui, acesta având origini asiatice – insulele Java, Sumatra și Indonezia. Apoi, ceva mai sus am regăsit nucă de cocos de băut, iar alături mangustan și rambutan. Lista poate continua, dar vă las pe voi să descoperiți alte fructe exotice chiar în magazin.

Mărcile proprii Mega Image

Mega Image are o serie de branduri proprii adaptate specificului local. Pentru cumpărăturile zilnice, gamele 365 și Delhaize sunt potrivite din punct de vedere calitate preț. Acestea cuprind produse alimentare, de menaj, dar și îngrijire personală.

Uleiul de măsline, cu care m-am pozat glorios, este super sănătos în salatele de vară și nu numai. Știu că circulă un mit că ajută la un bronz perfect. E doar un mit. Din punctul meu de vedere te ajută să te prăjești uniform și aplicat fără protecție solară crește exponențial riscul cancerului de piele. Așadar, recomandarea mea este să-l folosiți doar la gătit. Pe cuvânt că aduce un strop din zona Mediterană în farfurie.

Din seria mărcilor propri amintesc și Gusturi Românești care cuprinde produse ce păstrează tradiția rețetelor originale românești. Aici găsim de la lactate și brânzeturi, până la gemuri, compoturi, fructe și legume (ce vă ziceam și mai sus), precum și delicatese, panificație și patiserie, dulciuri care amintesc de gustul copilăriei – eugenii, mentosane și alte nebunii. Mie mi-a făcut cu ochiul un borcan cu miere pe care l-am și luat acasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Cine spune că la micul dejun într-o sâmbătă de iunie nu poți mânca înghețată? 🙈🍦🍨

O postare distribuită de Teodora Mateoc 🧚🏻‍♀️ (@teodora.mateoc) pe

 

Tot la Mega Image puteți găsi Le Boucher care cuprinde specialități din carne de calitate superioară, Etos, marca de produse de îngrijire personală și Mega Apetit, adică produse de tipul ready meal ideale pentru persoanele cu un stil de viață activ care ajung seara acasă și nu au nimic în frigider.

Despre Mega Image

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internațional care operează în prezent pe trei continente. Alături de brandul Mega Image se alătură Shop&Go și Gusturi Românești, iar magazinul deschis astăzi în Timișoara este al șase sute douăzecile din țară după București, Cluj-Napoca, Constanța, Ploiești, Brașov și Târgoviște.

Un detaliu foarte interesant mi s-a părut întotdeauna în supermarketurile Mega afișajul electronic al prețurilor. Acum nu mai are nimeni nici o scuză că nu era prețul trecut. Acestea fiind spuse, vă invit în noul magazin și sper să vă încânte la fel de mult cum m-a încântat pe mine 🙂