Mini-epopeea măștii de păr

Pe mine mama m-a învățat de mică să mă spăl pe cap doar cu șampon. Să-l aplic de două ori și să mă clătesc bine de tot. Timpul a trecut, părul s-a maturizat și a început nițel să se usuce – e și normal, mă gândesc.

De când m-am roșcățit nu pot să zic că părul meu e și mai uscat, din contră, mi se pare mai mătăsos. Cu toate acestea, simt nevoia unui supliment pentru el.

Revelația momentului a venit de la Adelina, prietena mea cu care am fost la mare. Ea folosește pentru păr o mască de la Pantene, mască pe care am folosit-o și eu în săptămâna respectivă și de care m-am îndrăgostit nebunește.

Mi-a plăcut pentru că nu-mi încarcă părul și îl lasă moale și ușor. Exact cum îmi doream și nu reușeam să înțeleg de ce nu-mi iese.

Ajung în Timișoara – oraș mare, nu?! – și dau să îmi cumpăr și eu masca cu pricina. Am căutat-o de mi s-a acrit în nu știu câte magazine și nimic. Zici că nu se mai fabrică.

Așa că mă gândeam să întreb aici public, poate mă ajută cineva: mai există pe piață ceva măști de păr de la Pantene? Nu e musai să fie cea de mai jos (bine, ar fi ideal), dar măcar aia pentru păr vopsit? 😀

Și ca o remarcă puțin mai acidă – de ce Pantene România nu are site? Am găsit doar pagina de Facebook, însă mi se pare că nu e suficient pentru un brand așa de cunoscut.

Sunt dezamăgită și că nu găsesc masca în magazine și că nu au un site oficial 🙁

Iată masca cu pricina: