Tu cum erai la 18 ani? Câștigă o șansă în plus la excursia în Capitalele Dunărene

Tu cum erai la 18 ani? Să facem un exercițiu de memorie. Deși nu a trecut chiar atât de mult timp, nu s-a schimbat nimic și toate sunt altfel (tricky, nu?)

La 18 ani simțeam că lumea e a mea și că nimic nu e imposibil. Visam să fiu jurnalist sau om de PR, citeam și făceam exerciții la matematică de zor. Eram îndrăgostită lulea și credeam că sunt mare filosof într-ale cuvintelor.

Nu sunt o aventuroasă de fel, dar pe atunci căutam experiențe noi și încercam să îmi găsesc locul. Acest lucru se întâmplă și acum – încă nu simt că l-am găsit, dar am ajuns la concluzia că, probabil, nu e de găsit și e de construit. Așa că am început să muncesc la acest lucru.

Acum lucrurlie sunt ceva mai lento. Încă mai cred că pot face orice, dar sunt mult mai selectivă cu activitățile mele. Nu am învățat pe deplin să spun nu și încă învăț să relaționez.

La 18 ani îmi păsa mai mult, dar visam și mai mult. Nu știi cum te poartă drumul, dar uneori te trezești în locul în care nici măcar nu te-ai gândit că poți ajunge. Să-mi întrebați prietenii de atunci – nici unul nu mă vedea la medicină.

Cum?! Tu la medicină? Nu cred că ți se potrivește, tu ești mult mai creativă, mult mai dinamică…

Ce spuneau prietenii mei despre mine pe când aveam 18 ani

Exact așa spuneau. Dar m-am ambiționat să le arăt că pot, că vreau, că îmi place. Și chiar îmi place – bine, primii 3 ani au fost groaznici. Acum nu m-aș vedea făcând altceva. Și da, încă mai visez și mai cred că voi îmbina cele două domenii cândva. Cumva.

18 ani nu sunt doar despre mine, ci sunt despre fiecare dintre noi

Cu toții am fost, suntem sau vom fi la această vârstă. Ne-am dorit să fim adulți independenți fără să știm că majoratul și independența vine cu multe, multe responsabilități la pachet.

Însă o dată cu independența și libertatea, am început să cunosc tot soiul de oameni din diverse domenii. Printre aceștia se află prietenii de la Ultramarin cu care am legat o colaborare frumoasă încă de anul trecut.

Agenția Ultramarin împlinește 18 ani de experiențe și vise împlinite!

Sute de destinații și mii de visuri împlinite sunt martori ai maturizării companiei. Cu timpul, Ultramarin a coagulat o echipă de profesioniști pasionați de călătorii, o rețea de parteneri de încredere și mulți oameni frumoși care au avut încredere în agenție.

Să ai 18 ani de activitate neîntreruptă în spate nu poate decât să însemne multă perseverență, curaj și responsabilitate față de clienți.

Experiențele autentice sunt laitmotivul după care se ghidează echipa Ultramarin când vine vorba de călătorii. Fie că vrei să optezi pentru weekenduri, circuite sau sejururi gama destinațiilor este largă.

Nu are rost să vă povestesc bucuria pe care am trăit-o când Daniela, Marketing Manager Ultramarin, mi-a scris pentru a sărbători împreună cele 2 aniversări – 18 ani de Ultramarin și 7 ani de Mateoc.ro

Așa am reușit să oferim șansa unui cititor să călătorească în 3 dintre cele 4 Capitale Dunărene. E felul meu de a vă mulțumi că sunteți aici și felul prietenilor de la Ultramarin de a sărbători majoratul împreună cu mine.

Tot ce aveți de făcut e să vă înscrieți la newsletter. Introduceți adresa de e-mail și numele în pop-ul care apare la deschiderea oricărei pagini de pe blog. Restul cadourilor le găsiți aici. Vestea și mai bună urmează abia acum.

Așa cum am spus deja, pe 01.04 voi alege prin random.org norocoșii care vor primi cele 7 cadouri. Însă dacă veți răspunde întrebării de mai jos, veți primi o șansă în plus pentru excursie.

Pe scurt:

  • te înscrii la newsletter = o șansă la unul din cele 7 cadouri
  • răspunzi printr-un comentariu la această postare = o șansă la unul din cele 7 cadouri + o șansă în plus la excursie 🙂

Ideal ar fi să comentezi cu numele și adresa de e-mail cu care te-ai înscris la newsletter. 🙂

Și acum întrebarea:

Dacă ar fi să ai 18 ani, în care dintre destinațiile propuse de Ultramarin ți-ai serba majoratul?

Vă invit la visare.. Imaginați-vă că aveți 18 ani, iar banii nu sunt o problemă. Unde ați merge? Pe cine ați lua? Vă las aici link către site-ul lor pentru a alege destinația mult visată 🙂

Să ne recitim cu bine!