Cele mai populare locații din Timișoara

Am primit astăzi un comunicat mai mult decât interesant în ceea ce privește activitatea brandurilor locale din domeniul restaurante&cafenele. Acesta a venit de la Getout.Social, o platformă care analizează lunar activitatea de pe Instagram a locațiilor unde îți poți petrece timpul liber.

Getout.Social a pornit de la o simplă analiză a celor mai atragătoare locații din Constanța, iar apoi s-a extins și către alte orașe din România.

Comunicatul reprezintă de fapt un studiu al celor mai instagrammabile locații din Timișoara și ține cont de următoarele aspecte:

  • cele mai populare locații de pe Instagram
  • cele mai urmărtie locații de pe Instagram
  • cele mai populare postări pe Instagram
  • locații cu cele mai apreciate postări pe Instagram
  • locații “OMG NO IG” care nu dețin cont de Instagram

Pentru realizarea topurilor din județele Ploiești, Pitești, Brașov, Piatra-Neamț, Galați, Cluj, Constanța, București, Timișoara, Sibiu, Iași și Oradea au fost analizate peste 700 de locații, baruri, restaurante și cafenele, datele obținute fiind extrem de relevante pentru crearea topurilor. Acestea sunt ordonate descrescător, pe locul 1 se află locația cu cel mai mare procent, iar pe ultimul loc locația cu cel mai mic procent. comunicat Getout.Social

Acest studiu a fost realizat în 12 județe ale României și reflectă implicarea brandurilor în materie de digital și social media. M-am uitat peste fiecare grafic în parte. Timișoara nu stă chiar cel mai bine asta poate și datorită lipsei de interes acordate comunicării și digitalului.

În era în care verificăm întâi virtual locația în care urmează să ne petrecem timpul, antreprenorii ar trebui să acorde mai multă atenție imaginii din online.

Sunt localuri importante, din punctul meu de vedere, care nu sunt prezente pe Instagram. În condițiile în care peste 1,1 milioane de utilizatori români folosesc această platformă, prezența localurilor este mai mult decât esențială.

 

 

Toate topurile pot fi găsite pe site-ul Getout.social, iar datele sunt din iunie 2018.