Se întâmplă că uneori pur și simplu nu am chef să scriu. Într-un fel sau altul, sunt acele perioade în care am multe de făcut și nu am timp pentru mine. 🤦🏻‍♀️ Am notat câteva idei care merită dezolvatate aici, dar nu pe că nu le-am transformat în discuții. 💆🏻‍♀️ 

⏳ De când s-a schimbat ora, simt că timpul se scurge mult mai repede și că nu mai pot să mă adun. M-am tot gândit că ar trebui să mă străduiesc mai mult, să încerc mai mult, însă am realizat că pun prea multă presiune pe mine și pe cei din jur. Așa că m-am lăsat purtată de val. Nu știu dacă e bine sau rău. Probabil că nu e bin, dar îmi asum.

💻 Până la urmă, acest blog este o pasiune și un hobby. Și mai probabil, acesta nu va deveni cu adevărat un job, ci mai degrabă un loc de refulare și repaus, o încercare timidă de a schimbă ceva. Uneori îmi iese, alteori nu. 

Cam atât pentru moment. Voiam doar să va spun că sunt încă aici și că nu voi pleca, doar că momentan sunt tăcută. Simt că nu am nimic de spus. Mă întorc de îndată ce voi pîtea spune ceva relevant.

Să ne recitim cu bine! 🌸