Două seriale la început de an

În lunga așteptare a noilor sezoane din serialele pe care le urmăresc, am făcut câteva cercetări. Știți, orice vacanță cu mâncare și leneveală multă merge mână-n mână cu seriale și cărți bune. Am dat peste două seriale noi, din lumi paralele, însă amândouă la fel de catchy.

The Royals

Intrați în fascinanta lume a regalității britanice alături de regi și regine, prinți și prințese, vicii, crime și dragoste. Cam așa ar suna teaser-ul pentru acest serial. Luxul și bogăția par să nu aducă fericirea nobililor de la curtea regală, căci viețile lor sunt tare haotice.

Mi-a plăcut felul în care sunt construite personajele – atât de complexe, încât nu poți spune care e negativ și care pozitiv. Toți au hibele lor. William Moseley, Alexandra Park, Elisabeth Hurley sunt doar câțiva actori care dau viață acestei povești.

Serialul oferit de Lionsgate Television curpinde până în acest moment 2 sezoane  a câte 10 episoade. Spre bucuria mea, sunt deja online și primele 3 episoade ale noului sezon.

Am vizionat cele douăzeci de episoade în 4 zile, așa că m-am văzut nevoită să caut încă un serial nou.

https://www.youtube.com/watch?v=t1XvUYvdr3s

The Man in the High Castle

Cea mai recentă descoperire. Ieri m-am apucat de acest serial și nu am putut adormi până nu am terminat primul sezon. Pe scurt, 10 ore fără pauză de lume altfel. Acțiunea se petrece cândva în anii 60 într-o lume unde Statele Unite ale Americii sunt împărțite între Germania nazistă și Japonia fascistă, căci aceste două imperii au câștigat războiul.

Episoadele sunt lungi, fiecare de 60 de minute, adunate câte 10 într-un sezon. Au fost filmate două sezoane, serialul fiind produs de Amazon Studios.

Vă avertizez că nu este un serial de șuetă, ci este greoi. Pe cuvânt că merită fiecare minut! N-am reușit să identific clișee și am stat cu sufletul la gură pentru fiecare personaj în parte aproape în fiecare secundă.

https://www.youtube.com/watch?v=NzpEv6fvhMQ

Și pentru că voi ajunge în curând la final și cu acest serial, m-aș bucura să-mi recomandați câteva titluri noi și desigur, să-mi spuneți dacă v-au plăcut recomandările mele. 😀

sursă foto