Am fugit de căldură

Ieri a fost o zi atât de fierbinte la Timișoara.

Nu știu cum s-a simțit în rest, dar aici eram cu toții într-o oală sub presiune și fierbeam. La bordul mașinii îmi arăta o temperatură de 39°C, dar cu siguranță asfaltul era numai bine încins pentru vreo mâncare sofisticată.

M-am încumetat să ies din casă pentru că Lexie nu mai avea boabe, iar Albert și Grigore se lăfăiau în frunze, lipsindu-le cu desăvârșire talașul lor iubit. M-am întors acasă și îmi era cald și foarte cald. Simțeam o acută nevoie de a mă bălăci undeva, nu doar de a face duș. Așa că mi-am împachetat un prosop și o carte și am plecat la spa. 😀 Am fugit de căldură în mijlocul zilei cu o maximă nerușinare când toată lumea era la job.

Am răbdat eroic căldura în timp ce traversam orașul de la sud la nord-vest în mijlocul zilei. Știam că nimic nu se va compara cu sentimentul de eliberare pe care aveam să-l simt odată ce racul din mine se va arunca în apă.

Am avut parte de un drum liniștit, ușor aglomerat și de o relaxare majoră când am ajuns acolo. Am fost la IceDyp Resort&Spa și nu regret nici un leuț pe care l-am lăsat acolo. În total am cheltuit aproximativ 75 lei – două persoane, cinci ore. Am optat pentru mini-abonamentul cu 4 intrări, economisind 30 lei și păstrându-ne două poziții pentru data viitoare când vom simți nevoia unei escapade.

De ce am ales un spa în locul unui ștrand?

În primul rând, din cauza căldurii și a soarelui puternic. Dacă am fi mers la ștrand, ne-am fi îmbătat cu apă rece că ne răcorim și că ne facem un bine. Știm cu toții cât de rău face soarele și cât militează majoritatea specialiștilor împotriva expunerii la soare. Să-i ascultăm uneori, zic 😀

Apoi, am ales spa-ul pentru că voiam și saună și bulbuci. Și baș acest spa nu duce lipsă. Personalul e amabil, există un bazin interior, o saună uscată și una umedă, masaj. So, why not?

Ce-i drept, prețurile-s cam piperate, dar uneori merită să investești în tine și să o faci cu cap. Aseară când am ajuns acasă am uitat de căldura din casă sau de aerul mult prea fierbinte. Am căzut într-un somn adânc. Până pe la 3 dimineața, când din nou, m-am astupat de cald.

Și cu toate acestea, iubesc luna iulie și o rog politicos să se mute cât mai repede în septembrie 🙂

View this post on Instagram

#relaxmode #devara #balaceala #joscanicula #spa ♥

A post shared by Teodora Mateoc (@teodora.mateoc) on