Viața ca o călătorie.

The Woman

Ediția a VI-a a conferinței The Woman găzduită de Grand Hotel Italia din Cluj Napooca va avea loc în data de 14-15 martie. Voi fi prezentă alături de Andra și BloggingTM 2.1.

The Woman – conferinta leadership-ului românesc!

Tema acestei ediții este educația și cum putem schimba lumea prin a îndemna și încuraja copiii și tinerii să-și continue studiile. Această conferința va aduna peste 200 de femei din elita leadeship-ului românesc. Abia aștept să văd ce-o ieși, chiar dacă am auzit doar cuvinte de laudă despre primele cinci ediții The Woman!

Înscrierile se fac aici – click! Taxa de participare este de 29 euro/zi sau 49 de euro pentru întreg evenimentul.

Fragment din comunicatul de presă al acestui eveniment:

[su_quote]Ella Björns, Senior Global Consultant pentru FranklinCovey Education, companie de talie globală care a lansat publicații celebre precum 7 Habits of Highly Effective People sau Leader in Me, participă între 14 și 15 martie 2017 în calitate de speaker la Conferința de Leadership Feminin The Woman. Cunoscută drept lider de opinie și trainer în sectorul educațional și business pentru peste 80.000 oameni din peste 40 țări, Ella a consiliat companii din sectorul public și privat din Asia și Orientul Mijlociu, Africa, Statele Unite și Europa. 90% dintre clienții companiei în care activează au fost incluși în lista Fortune 100, în timp ce 75% dintre ei se află în lista Fortune 500 ce include sute de companii internaționale, instituții guvernamentale sau educaționale. [/su_quote]