Cum a fost la Webstock 2018

Așa cum am povestit în articolul dinaintea evenimentului, am mers la Webstock 2018 în gașcă. Din păcate pentru mine, mi-a fost atât de rău în ziua cu conferința, încât am apucat să văd doar prima sesiune live și am reușit să mă adun pentru Webstock Awards.

Așadar, pot evalua evenimentul din perspectiva începutului și finalului. Faptul că sala a fost plină încă de la primul speaker spune multe despre calitatea evenimentului.

Prima sesiune a fost moderată de Cristina Bazavan, unul dintre modelel mele din această industrie. A pus în evidență fiecare speaker, iar întrebările alese au scos la lumină părți poate ascunse.

Pe Cornel Amariei îl știam din mediul online. L-am susținunt în competiția JCI Ten Outstanding Personas 2018. Știam că e din Timișoara, însă nu știam cât de greu i-a fost în viață.

Acesta e frumusețea unui eveniment precum Webstock 2018. Cunoști oameni noi, afli povestea din spatele imagini și îți dai seama că și tu poți.

A fost un moment amuzant când Cristina l-a întrebat ce mânca el când era mic, cu mențiunea că probabil toate bloggerițele de parenting din sală vor implement dieta respectivă a doua zi și copiiilor lor. Cornel a răspuns cu lejeritate că mâncare lui preferată erau cartofii prăjiți cu brânză rasă, așadar el nu este un exemplu de urmat. De asemenea, ne-a mărturisit că el a avut primul său computer încă de la 3 ani.

Curiozitatea este principalul său atu. Totodată, Cornel a mărturisit că se plictisește destul de repede și mereu caută să facă ceva nou care să-i stimuleze mintea. Întregul interviu este redactat pe blogul Cristinei și îl puteți citi aici.

Întrebată despre un interviu care i-a făcut cea mai mare plăcere, doamna Andreea Esca a răspuns că cel cu Michel Drucker. Acesta i-a mărtuisit că secretul pentru longevitatea lui într-o lume persiabilă precum televiziunea este faptul că este un clasic.

”Eu sunt clasic. Cumva ca și tine. Atata vreme cât nu încerci tot timpul să fii extrem de modernă, să fii in pas cu moda și esti clasic, clasicul nu se demodează niciodată.”

Doamna Esca a fost o revelație pentru mine. O urmăresc la știrile de la ora 19:00 de fiecare dată când am ocazia. Am crescut practic cu dânsa. De ceva timp îi urmăresc și activitatea din online. Alist Magazine îmi pare un proiect îndrăzneț și demn de dat drept exemplu. Interviurile de la Europa FM sunt o adevărată inspirați. Cina Zodiilor este printre cele mai creative și trăznite idei implementate despre care am auzit vreodată. Mi-am spus că dacă vroedată voi ajunge să mă intervieveze doamna Esca, sigur am făcut ceva bine. Dream big, do it with passion.Pentru mine este un fel de monstru sacru, clasic și care nu se va demoda niciodată.

Mihaela Noroc și Vlad Voiculescu au fost, de asemenea, două revelații pentru mine. Urmărisem proiectele lor în online, dar este un alt sentiment când auzi omul povestind pe viu despre realizările sale. E o emoție cu totul deosebită.

Webstock Awards 2018

Gala a adus în scenă proiecte care mai de care mai creative. Cel mai mult m-au inspirat podcasturile, având o afinitate pentru acest subiect. Am în minte două mini-proiecte în acest sens. Sper să se așeze lucrurile așa cum mi-am propus. Aici sunt toți câștigătorii galei și proiectele lor:

Într-un final, am mers pentru vreo 2 ore la party nu pentru că mă simțeam mai bine, ci pentru că aveam nevoie să mai povestesc cu câtiva oameni despre #novembernotes2018. Apropo, am anunțat astăzi primul speaker al evenimentului 😀 .

Și poate cel și cel mai fain lucru despre Webstock 2018 a fost faptul că am fost o gașcă de 11 bloggeri din Timișoara. Anul viitor sigur ne adunăm mai mulți. Puteți să vă notați deja data evenimentului: 4 octombrie 2019. Are rost să mai aduc argumente de ce este obligatoriu în viața unui blogger să participe la un eveniment de acest gen?*

No worries, că vă bat oricum la cap cu acest lucru 🙂 

De la stângă la dreapta în ordinea numerelor de pe tricou: Toma, Andra, Manafu, Ancuța, Roxana, Paula și Anca

Idem: Ana-Maria, Paula, subsemnata și Toma