✨ Champs-Élysées

Probabil că este un pleonasm să spun Champs-Élysées din Paris. Faimosul bulevard cu magazine și restaurante de lux. 1,91 de km lungime și 70 m lățime, Champs-Élysées ascunde în fiecare clădire un mini-mall. Începând de la magazinele consacrate Dior, Chanel, Yves Saint Laurent, până la magazinul Disney, Zara, Lacoste, Sephora și multe altele.

Cel mai impresionat mi s-a părut palatul Apple. Pentru ca da, Apple Store este într-un mic palat, foarte elegant, foarte stilat. Am intrat acolo și m-am simțit pur și simplu săracă. Deși cunosc prețurile produselor Apple, le folosesc și îmi plac, prezentarea este copleșitoare prin simplitate.

Nu am făcut poze pentru că am uitat și mi se părea oricum irelevant. Pozele nu transmit nici 1% din experiența locului. Am încercat ultimele modele de Iphone – eu folosesc un XR din 2017 de care credeam că încă sunt mulțumită.

🍎 Am butonat noul Mac Book Air și am încercat un Apple Watch. Damn, ce experiență interesantă.

Nu am intrat în niciun butic consacrat pentru că la toate trebuie să aștepți la coadă. Ori să aștept la coadă și să nu-mi permit nimic, nu e vreo plăcere. Voi fi ca vulpea care zice că strugurii sunt prea acri din simplul motiv că nu ajunge la ei. Haha.

Am intrat în schimb în raiul Sephora și m-am oprit la colțul Dior să mai miros odată Miss Dior Blooming Bouquet, cea mai recentă descoperire. Miroase atât de bine și are o sticluță atât de frumoasă. M-am zgârcit să nu-l cumpăr pentru că am păstrat banii pentru obiectivele turistice. Când voi crește mare, voi face și shopping pe Champs-Élysées. Pinky promise.

Champs Elysee leagă Place de la Concorde de Place Charles De Gaulle unde se găsește Arcul de Triumf.

E o alinierea copleșitoare între muzeul Louvre, Arcul de Triumf din Place du Carrousel, Place de la Concorde și monumentul de acolo, Champs-Élysées și Arcul de Triumf din Place Charles De Gaulle. Am încercat să pozez, dar XR-ul meu nu prea a reușit ce mi-am imaginat eu.

Să te plimbi pe aceste străzi cu căștile pe urechi și muzica preferată, să admiri imensitatea și grandoarea locului îți dă un fel de super putere că poți face orice.

Sigur că trebuie să ignori aglomerația din jur, coatele pe care le mai primești în spate și coaste și să fii super atent la hoții de buzunare. În rest, Champs Elysee e impresionant și se poate explora lejer timp de o săptămână fără să te plictisești. Câteva ore sunt insuficiente pentru a descoperi acest mic rai al shoppingului de lux.

Să ne recitim cu bine! ✨

Sursă foto

Pentru mai multe fotografii, te invit pe contul meu de Instagram – click aici.